Heipsis!! Hienoa kun tulit juuri tälle sivulle!!

red mailbox with mails

On tärkeää että Victoria media voi tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa materiaalia ja muutenkintiedollisesti kannustavaa tutkittavaa.

——

Arvoisat yritykset, yhteisöt, yhdistykset , seurat sekä muut ulkoista/julkista tiedotusta harjoittavat:

Victoria Media on halukas pääsemään lehdistölle tarkoitetulle yleisille lehdistötiedotelistoille sekä muihin viestinnän postituslistoille.

Victoria Mediaa kiinnostaa: Tiedotteet, lehdistötiedotteet, artikkelit, ajankohtaiset uutiskirjeet sekä muu ajankohtainen sähköisessä muodossa julkaistu aineisto.

Victoria Media on myös kiinnostunut vastaanottamaan muuta parhaaksi katsomaanne tiedotusta ja aineistoa niin sähköisessä kuin painettunakin.

Yhteystietoja saa vapaasti jakaa myös halutessanne sidosryhmillenne ja yhteistyökumppaneille jotta hekin voisivat tarvittaessa lähettää omat lehdistötiedotteensa sekä muun uutisaineistonsa  mahdollisesti julkaistavaksi.

Kiittäen etukäteen kaikesta mahdollisesta avusta jotta Victoria Median uutistarjonta voi olla päivä päivältä monipuolisempi ja mielenkiintoisempi.

—-

Yhteystiedot

Victoria Media / Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka

email: uutisharrastaja(@) gmail.com ( Poista sulut)